Kamers

Hotel At Sea is een knus boetiekhotel met sfeervolle kamers waar je tot rust komt. De kamers zijn ruim en modern ingericht waarbij het je aan niets ontbreekt. Alle kamers zijn voorzien van een eigen Lavazza koffiemachine, waterkoker, laptopkluis, smart tv en klein koelkastje. Het merendeel van de hotelkamers heeft een eigen terras of (frans) balkon.

Comfort room

Heerlijk wakker worden in een van onze comfort rooms. De kamer is standaard uitgerust met een Lavazza koffiemachine, waterkoker, koelkastje, kluis en eigen wifi. De badkamer is voorzien van een heerlijke regendouche en verwarmde spiegel.

Boek deze kamer
Hotel At Sea (17)

Comfort+ room

Genieten van een ruime kamer op de bovenste verdieping. De kamers zijn per trap en lift te bereiken. Naast een luxe kamer kan je genieten van het heerlijke uitzicht over Zandvoort of de Amsterdamse Waterleidingduinen. Na een dag wandelen over het strand geniet je van een heerlijke regendouche.

Boek deze kamer
Hotel At Sea (65)

Deluxe room met terras of balkon

De Deluxe kamers met terras of balkon bevinden zich aan de voorzijde van het pand. De kamers zijn per trap of lift bereikbaar. De zeer ruime kamers hebben een eigen zitje en een terras of balkon waar u in de ochtend al zon hebt.

Boek deze kamer
Hotel At Sea (11)

Mindervalide kamer

Een heerlijke kamer voor mindervalide mensen met extra veel ruimte en een grote marmerlook badkamer met regendouche, vloerverwarming en verwarmde spiegel.

Boek deze kamer
Hotel At Sea (44)