Luxe Hotel Zandvoort

Hotel At Sea, een luxehotel Zandvoort dat er alles aan doet om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ons hotel is gesitueerd in een recentelijk, totaal gerenoveerd pand uit 1916. Hierbij is uitgegaan van behoud van authenticiteit in combinatie met een duurzame bedrijfsvoering. Voor u betekent dat u verblijft in nostalgische kamers met hoge plafonds en ramen, maar tevens de luxe ervaart van een perfecte klimaatregeling en geluidsisolatie. Hotel At Sea ligt centraal ten opzichte van treinstation, winkels, restaurants en het strand. Qua combinatie van comfort en gemak is er geen beter luxehotel Zandvoort dan Hotel At Sea.

Luxe faciliteiten

Parkeren is in Zandvoort niet gratis. Dit is iets wat buiten onze macht ligt. U kunt bij aankomst in de Brederodestraat parkeren. De hogere etages van ons hotel bieden u een mooi uitzicht over de omgeving. Met name de zolderkamer geeft een prachtig vergezicht over het waterwingebied en de Zandvoortse duinen. Ons hotel beschikt over een lift. Omdat ook ontbijten privé moet kunnen zijn, hebben wij geen eetzaal. Het Hotel At Sea ontbijt wordt verzorgd door de plaatselijke bakker en serveren wij op uw kamer. Het is ook mogelijk te ontbijten in een van de nabijgelegen horeca-etablissementen met wie wij een ontbijtregeling hebben.

Hotel At Sea (33)

Luxe kamers

Ons luxe hotel in Zandvoort heeft meerdere luxe kamers, met elk hun eigen specifieke comfort. Zo hebben wij een familiekamer die uit twee vertrekken bestaat, een mindervalidenkamer met extra ruimte en Deluxe rooms met terras of balkon. Hier heeft u in de ochtend al zon en kunt heerlijk buiten ontbijten. In alle kamers van Hotel At Sea bevindt zich een badkamer met regendouche en spiegelverwarming. De bedden bestaan uit comfortabele boxspring twinbedden. Kleine luxezaken die uw hotelverblijf extra aangenaam maken, zoals een Lavazza koffiemachine, waterkoker, koelkastje, smart tv, laptopkluis en gratis wifi, ontbreken vanzelfsprekend ook niet.

Boek een kamer
Hotel At Sea (20)