Hotel Zandvoort aan Zee

Hotel At Sea biedt u een heerlijk verblijf in een van de mooiste kustdorpen van Nederland. Zandvoort aan Zee, ook wel ‘beach for Amsterdam’ genoemd. Met de auto bent u er in een half uurtje en met de directe treinverbinding in drie kwartier. Ons hotel ligt op iets meer dan vijf minuten lopen van het treinstation en het strand. In de directe omgeving vindt u gezellige horecagelegenheden en leuke winkelstraatjes. Hotel At Sea hanteert een duurzame bedrijfsvoering in combinatie met een gastgericht management. Wij zijn er trots op elk jaar weer terugkerende gasten te mogen verwelkomen.

Faciliteiten Zandvoort aan Zee

Hotel At Sea bevindt zich aan de Brederodestraat in Zandvoort aan Zee. Parkeren is in Zandvoort helaas niet meer gratis. Bij in- en uitchecken is het mogelijk om voor het hotel te parkeren. Tijdens uw verblijf adviseren wij u gebruik te maken van een grote parkeerplaats in de buurt. Dit is voordeliger. In Hotel At Sea hebben wij geen ontbijtzaal. U kunt bij ons een ontbijt op maat bestellen. Dit laten wij verzorgen door de plaatselijke warme bakker en serveren het op uw kamer. Daarnaast hebben wij een overeenkomst met enkele nabijgelegen horecagelegenheden, voor een exclusief Hotel At Sea ontbijt.

Hotel At Sea (33)

Ruime kamers vlakbij zee

Hotel at Sea bestaat uit totaal twintig kamers. Standaard Comfort kamers voor twee personen, Comfort Plus kamers, Deluxe kamers op de begane grond en een mindervalidenkamer. Daarnaast heeft ons hotel een familiekamer die bestaat uit meerdere vertrekken. Al onze kamers zijn uitgerust met klimaatregeling, een smart tv, Lavazza koffiemachine, koelkastje alsmede bestek en glazen. Bij de bed keuze hebben we bewust gekozen voor twinbedden. Dit geeft u de mogelijkheid te kiezen tussen twee losse eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. De badkamers zijn voorzien van een regendouche en de meeste kamers beschikken over een (Frans) balkon of tuinterras.

Boek een kamer
Hotel At Sea (20)