Duurzaam reizen

Duurzaam reizen maken we samen mogelijk. Kom bijvoorbeeld met de trein naar Zandvoort en ondersteun lokale ondernemers. Hotel At Sea draagt haar steentje bij door de bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk te houden. Dat doen wij op de volgende manieren.

Warmtepomp

Hotel At Sea is gevestigd in een bestaand pand uit 1916 welke in 2021 grondig is gerenoveerd. Daarbij zijn de nodige maatregelen genomen om het pand duurzaam te maken.

Alle raampartijen zijn vervangen voor HR++ glas, de gevel is geïsoleerd en er is een nieuw kap geplaatst met de nodige isolatievoorzieningen.

Deze genomen maatregelen zorgen ervoor dat het hotel kan verwarmen en koelen middels een warmtepomp.

Daarin gaan wij nog een stap verder door het plaatsen van slimme verdeelboxen. Deze verdeelboxen zorgen ervoor dat warmte en kou eerste onderling in de kamers wordt verdeelt voordat de warmtepomp gaat draaien.

Hotel At Sea (34)

Schoonmaakmiddelen

Hotel At Sea heeft hierin een ideale samenwerkingspartner gevonden, ClearCircle.

Een Nederlands bedrijf dat een compleet circulair pakket van duurzame en afbreekbare schoonmaakproducten voor de professionele werkomgeving ontwikkelt, produceert en levert.

Zelfs de verpakkingsmaterialen gaan retour om hergebruikt te worden.

Clearcircle

Reizen

Duurzaam reizen hebben wij zelf in de hand. Weet u bijvoorbeeld dat Zandvoort de enige badplaats in Nederland is met een treinstation.

Wat het ideaal maakt om met de trein naar Hotel At Sea te komen. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen naar het hotel.

image00003

Natuur

Zandvoort is omringd door natuur. Zo ligt het aan de prachtige Noordzee en tussen twee natuurgebieden in. De Amsterdamse waterleidingduinen en Nationaalpark Zuid Kennemerland.

In deze natuurgebieden tref je herten, wisenten, koninkspaarden, zeehonden, vossen en diverse andere wilde dieren aan.

Hotel At Sea (56)