Hotel Zandvoort strand

Hotel At Sea, een uniek hotel Zandvoort vlakbij het strand. Zodra u de drempel overstapt, staat u versteld van de unieke combinatie van huiselijkheid, comfort en luxe. Door de centrale ligging tussen strand, restaurants en het treinstation zit u overal dichtbij. Ons hotel is gevestigd in een authentiek pand uit 1916 dat we in 2021 volledig duurzaam hebben laten renoveren. Dankzij de HR++ ramen hoort u geen verkeersgeluiden, zijn de kamers in de zomer lekker koel en in de koudere maanden behaaglijk warm. Voor een enkele overnachting, een lang weekeind of een vakantie Zandvoort, kunt u geen betere keuze maken dan Hotel At Sea.

Hotelfaciliteiten

Net als bij de meesten van de hotels Zandvoort strand is het helaas niet mogelijk om gratis te parkeren. In Zandvoort is het in alle straten betaald parkeren. Als er plaats is, kunt u de auto aan de Brederodestraat zelf kwijt en anders op een nabijgelegen parkeerplaats. Hotel At Sea beschikt niet over een ontbijtzaal. Wel kunt u gebruikmaken van onze ontbijtservice. Deze bestaat uit een vers ontbijt dat door de plaatselijke bakker wordt verzorgd en wij u op de kamer serveren. Daarnaast hebben wij met enkele horecaondernemers een ontbijtregeling. Hiervoor bent u van harte welkom in het betreffende etablissement.

Hotel At Sea (33)

Kamers vlakbij het strand

Hotel At Sea telt in totaal twintig kamers, allen rookvrij. Naast standaardcomfortkamers heeft u de keuze uit een Comfort+ kamer, Deluxe kamer en een kamer voor mindervaliden. Tevens bieden wij u een familiekamer die bestaat uit twee kamers. De hogere verdiepingen zijn bereikbaar met een trap en een lift.  Vanaf de bovenste etages heeft u een prachtig uitzicht over het waterwin- en duingebied van Zandvoort. Onze kamers zijn ingericht met klimaatregeling, comfortabele twinbedden, een Lavazza koffiemachine, waterkoker, laptopkluis, koelkastje en smart tv. Kamerafhankelijk heeft u een (Frans) balkon of miniterras.

Boek een kamer
Hotel At Sea (20)