FAQ

Reserveringen

Category: Reserveringen
U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 5 dagen voor de geplande incheckdatum. Indien u uw reservering binnen 5 dagen of minder voor de geplande incheckdatum annuleert, wordt het volledige bedrag van uw reservering in rekening gebracht, en er worden geen restituties verstrekt. Om uw reservering te annuleren, neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice via info@hotelatsea.nl. Indien uw annulering in aanmerking komt voor een terugbetaling, zal deze worden verwerkt binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw annuleringsverzoek. De terugbetaling wordt bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het boeken.
Category: Reserveringen

Indien u niet arriveert op de geplande incheckdatum en geen contact met ons opneemt om uw reservering te annuleren, wordt u beschouwd als een “no-show.” In dergelijke gevallen wordt het volledige bedrag van uw reservering in rekening gebracht, en er worden geen restituties verstrekt.

Category: Reserveringen

Als u uw reservering wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via info@hotelatsea.nl. Wijzigingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen onderhevig zijn aan extra kosten.
Voor eventuele vragen of zorgen met betrekking tot ons annuleringsbeleid, aarzel niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.