FAQ

Parkeren

Categories: Check-in, Parkeren
Tijdens uw verblijf raden wij aan om uw auto te parkeren op parkeerterrein de Zuid in Zandvoort. Parkeerterrein de Zuid is op 500 meter van het hotel af gelegen. Vanaf Parkeerterrein De Zuid kunt u gelijk de Amsterdamse Waterleiding duinen in voor een wandeling of naar het strand voor een frisse neus of een kop koffie bij een van de strandtenten. U kunt de bagage afgeven bij het hotel voordat u de auto parkeert. LET OP! In Zandvoort is het betaald parkeren op straat van 22:00 tot 10:00 s’ochtends. U kunt op de onderstaande link een plaats boeken: https://zandvoort.parkeerservice.nl/parkeren-in-garages/plaats-boeken-in-garage-ldc-of-parkeerterrein-de-zuid/
Category: Parkeren

 

In Zandvoort is het betaald parkeren op straat van 22:00 tot 10:00 s’ochtends. Tijdens uw verblijf raden wij aan om uw auto te parkeren op parkeerterrein de Zuid in Zandvoort.

Parkeerterrein de Zuid is op 500 meter van het hotel af gelegen. Vanaf Parkeerterrein De Zuid kunt u gelijk de Amsterdamse Waterleiding duinen in voor een wandeling of naar het strand voor een frisse neus of een kop koffie bij een van de strandtenten. U kunt de bagage afgeven bij het hotel voordat u de auto parkeert.

Check-in

Categories: Check-in, Parkeren

Tijdens uw verblijf raden wij aan om uw auto te parkeren op parkeerterrein de Zuid in Zandvoort.

Parkeerterrein de Zuid is op 500 meter van het hotel af gelegen. Vanaf Parkeerterrein De Zuid kunt u gelijk de Amsterdamse Waterleiding duinen in voor een wandeling of naar het strand voor een frisse neus of een kop koffie bij een van de strandtenten.

U kunt de bagage afgeven bij het hotel voordat u de auto parkeert.

LET OP!
In Zandvoort is het betaald parkeren op straat van 22:00 tot 10:00 s’ochtends.

U kunt op de onderstaande link een plaats boeken:

https://zandvoort.parkeerservice.nl/parkeren-in-garages/plaats-boeken-in-garage-ldc-of-parkeerterrein-de-zuid/