Weekend Zandvoort

Hotel At Sea is de beste keuze voor uw weekend Zandvoort. Niet alleen is het een goed hotel met ruime kamers en comfortabele bedden, ook de ligging is perfect. Gelegen aan de Brederodestraat verblijft u zowel dicht bij het strand, als de horeca- en uitgaansgelegenheden van dit gezellige kustplaatsje. De beach for Amsterdam, zoals Zandvoort ook wel bekendstaat, is met de auto nog geen half uur rijden vanaf de hoofdstad en met de trein ook slechts drie kwartier. Vanuit het station is het iets meer dan vijf minuten lopen naar ons knusse boetiekhotel.

Faciliteiten voor een weekend Zandvoort

In Zandvoort kunt u nergens meer onbetaald parkeren. Wanneer u voor een weekend Zandvoort bij ons een kamer boekt, kunt u ervoor kiezen uw auto in de Brederodestraat te parkeren. Het is echter voordeliger om hem weg te zetten op een parkeerplaats net even buiten het centrum. Onze ontbijtservice bestaat uit ontbijt van de warme bakker dat wij serveren op uw kamer. Daarnaast hebben wij met enkele lokale horecaondernemers een ontbijtovereenkomst. Als u erover denkt om Zandvoort te bezoeken voor een race-evenement, wees dan tijdig met het boeken van uw kamer. Knusse boetiekhotels zoals Hotel At Sea zijn dan snel vol.

Hotel At Sea (33)

Onze kamers voor een weekend

De inrichting van onze kamers is gericht op comfort en gemak. Elke kamer is voorzien van klimaatregeling, een smart tv, Lavazzo koffiemachine, waterkoker, minikoelkastje en een laptopkluis. De badkamers zijn uitgerust met een regendouche. Wilt u een weekend Zandvoort met het hele gezin? Wij hebben een fijne, in twee vertrekken opgedeelde, familiekamer voor u. Voor mindervaliden is er een speciaal aangepaste kamer beschikbaar. Wilt u het neusje van de zalm? Dan bent u van harte welkom in onze Deluxe kamers. Deze hebben een buitenterras of balkon en bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw.

Boek een kamer
Hotel At Sea (20)