Recent incident in ons hotel

Wij schrijven u om u te informeren over een recent incident dat heeft plaatsgevonden in ons hotel. Het is onder onze aandacht gekomen dat iemand ongeautoriseerde toegang heeft gekregen tot onze boekingsplatforms en zich heeft voorgedaan als onze manager om contact op te nemen met gasten via boekingsplatforms en via Whatsapp. Deze persoon heeft persoonlijke informatie gevraagd om uw boeking veilig te stellen.

We willen u verzekeren dat we deze zaak zeer serieus nemen en we hebben onmiddellijk actie ondernomen om dit aan te pakken. Ons IT-team onderzoekt momenteel het incident en we hebben extra veiligheidsmaatregelen genomen om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Op dit moment verzoeken wij u dringend alert te zijn op verdachte e-mails of berichten waarin om persoonlijke informatie wordt gevraagd. Reageer niet op dergelijke verzoeken en controleer de legitimiteit van een e-mail of bericht voordat u gevoelige informatie verstrekt.

Wij willen u eraan herinneren dat ons hotel u nooit per telefoon of via berichtenplatforms om persoonlijke informatie zal vragen. Als u dergelijke verzoeken ontvangt, reageer dan niet en meld dit onmiddellijk aan ons.

Uw reservering is niet beïnvloed door het recente incident.

Wij verontschuldigen ons voor enig ongemak of bezorgdheid die dit kan hebben veroorzaakt, en wij willen u bedanken voor uw begrip en voortdurende steun. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen of zorgen heeft.

Met vriendelijke groet,
Djaël & Iliya