Overnachten Zandvoort

Hotel At Sea is de perfecte plek om te overnachten in Zandvoort. Ons knusse boetiekhotel ligt net even buiten het centrum van het dorp. Gekeken naar de afstand die u af moet leggen naar het strand, treinstation, natuurgebieden in de omgeving of het Formule 1 racecircuit, kunt u het niet centraler treffen. In ons hotel geniet u van een heerlijke nachtrust en een persoonlijke benadering. Precies zoals u verwacht van een familiehotel Zandvoort. Het pand heeft in 2021 een gedegen renovatie ondergaan, waardoor het voldoet aan de eisen van deze tijd. In Hotel At Sea mag niet gerookt worden.

Faciliteiten tijdens overnachting

In het kader van persoonlijke benadering, serveren wij ons ontbijt niet in een eetzaal. Wij hebben gekozen voor een vers bakkersontbijt wat u op de kamer geserveerd krijgt. Tevens heeft Hotel At Sea met enkele horecaondernemers in Zandvoort een ontbijtovereenkomst gesloten. Wat parkeren in Zandvoort betreft: dit is niet gratis. Voor een overnachting Zandvoort kunt voor het hotel, in de Brederodestraat, parkeren. Bij langer verblijf bent u voordeliger uit op een grote parkeerplaats buitenaf. Zandvoort is omgeven door een schitterende natuur. Vanaf de hogere etages bieden onze kamers daar een onbelemmerd uitzicht op. Vanzelfsprekend beschikt het gebouw over een lift.

Hotel At Sea (33)

Overnacht in één van onze kamers

Hotel At Sea is een ideale plek om te overnachten Zandvoort. Ons hotel telt twintig kamers. Naast de standaard tweepersoonskamers bieden wij u een familiekamer die bestaat uit twee vertrekken, een Deluxe kamer met privéterras en een mindervalidenkamer met extra ruimte. U slaapt bij ons op comfortabele twinbedden van het model boxspring. De badkamer is uitgerust met een regendouche en spiegelverwarming. Elke kamer beschikt over een minikoelkast, laptopkluis, smart tv, waterkoker en Lavazzo koffiemachine. Dankzij de specifieke lichtinval door de hoge ramen is de ambiance in ons Hotel At Sea er een, zoals u nergens anders vindt.

Boek een kamer
Hotel At Sea (20)